marți, 21 mai 2013

Concurs "Sa conservam natura"

Lucrare participanta la  cea de-a 15-a Provocare Verde,ce se desfasoara intre 1-25 mai, 2013, pe blogul Provocari Verzi.

                                "  Negresa blonda " - Tablou din frunze



  Am mai facut negresa din frunze. Cu multi ani in urma, am lucrat pentru liceu 4 sau 5 tablouri  cu fete blonde , roscate sau brunete, cu parul lung, mediu sau scurt,pe care le-am expus pe un perete din casa scarilor, in cladirea laboratoarelor.Trebuia sa vina o delegatie olandeza si ne-am dorit sa innoim peretii.Am realizat atunci si o expozitie cu lucrari handmade,ale mele sau lucrate de elevii mei.Vizitatorii au fost incantati.Din pacate, cand s-a varuit in scoala, tablourile au disparut fara urma....
  Acest tablou este facut exclusiv din frunze. Fatza negresei este din frunza de ficus,presata din toamna, parul si buzele -din frunze galbene si rosie a unor pomi ornamentali de pe strada mea iar ochii- din fructele acelui pom.I-am pus si o rama ,lucrata dintr-o bucata de tapet,ramasa de la acoperirea holului casei mele.

Un comentariu:

  1. Angi ... negresa ta blonda este cea mai faina negresa blonda! :D Imi place asa muult ideea si cum ai combinat frunzele! Iar rama se potriveste foarte foarte bine. (fain tapet ai ales:D - eu oricum sunt fan tapet;P - imi place ca peretii respira si e mai cald, de fapt in camera mea tapet am.. cu norisori si.. curcubee. hihi)
    multa bafta
    cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere