joi, 6 septembrie 2012

Concurs INIMA (Creatie 1)

Postare participanta la concursul cu tema "Inima",din luna septembrie ,2012,de pe blogul  "Handmadeincovasna.blogspot.com

                    INIMA INDRAGOSTITA

Thirty five years ago.
Imi daruise ,deja,inelul de logodna. "Will you marry me, Angi ?"ma intreaba, gatuit de emotie, prietenul meu.Am simtit acea emotie.Era amestecata si cu putina frica,poate legata de responsabilitatea pe care si-o asuma.
Asa m-a cerut in casatorie sotul meu.In limba engleza.Stia ca ma chinuiesc ,de catva timp,s-o invat singura  (In scoala  am facut franceza si rusa)
"Yes,I do ",i-am raspuns incet,razand si in acelasi timp plangand,surprinsa de ineditul situatiei.
Am primit cadoul intr-o cutiuta din carton,imbracata frumos si impodobita cu o funda mare, rosie.Am pastrat acea cutie ,intr-un colt, numai de mine stiut , al dulapului.Imi amintea de acele clipe.Timpul si-a spus cuvantul dar nu-mi venea sa o arunc..
Multumita voua,dragele mele bloggerite,care impodobiti atat de frumos chiar si cutii obisnuite,am adus-o la lumina.Am reconditionat-o( Ii cam cadea capacul, materialul cu care era imbracata era decolorat..),am impodobit-o cu 3 panglici,bleu ,portocaliu si alb,iar pe capac am facut o inima mare (ca a sotului meu),din trandafirasi quilling multicolori.Ma bucur nespus ca am refacut-o.Si am si botezat-o: inima indragostita



Cutiuta de bijuterii "Inima indragostita"

12 comentarii:

  1. Ce frumoasa si delicata e! Ma bucur ca te-ai inscris in concurs si iti tin pumnii cu Mr Random! PS: Tot in engleza vorbiti si acum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Florentina.Mai vorbim si acum ,pentru ca eu ,de 2 ani m-am apucat mai serios de treaba si am facut progrese.I-am zis sotului meu ce m-ai intrebat tu si razand,mi-a spus sa-ti scriu ca acum vorbim in coreeana.Ma cam tachineaza pentru ca sunt fan actor Lee Seo Jin

      Ștergere
  2. Ce frumoasa este cutiuta!! A iesit foarte bine transformarea si ideea inimii din flori!! A iesit superb:). Se vede ca a fost aanjata cu dragoste:)!!
    bafta la concurs:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba cutia ta,amintire valoroasa si o poveste pe masura!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,Gianina.M-am uitat putin pe blogul tau.Nu sunt acasa,in Rm. Valcea,sunt la Bucuresti acum si nu am avut timp sa ma uit mai mult.Ai blog f. frumos.M-am si inscris,ca vreau sa te urmaresc..

      Ștergere
    2. Acum am vazut ca te-ai inscris si ai fost in vizita pe la mine...Multumesc!si te mai astept...
      p.s.sper ca nu te superi ca-ti spun pe nume

      Ștergere
    3. Spune-mi pe nume. Imi place mai mult asa, neprotocolar. Si nepotii imi zic Angi.Pupici!

      Ștergere
  4. de acum iti vei aminti cu drag si de cererea in casatorie si de cei 35 de ani petrecuti impreuna nu?ce frumos povestesti....

    RăspundețiȘtergere