miercuri, 17 octombrie 2012

CONCURS-Ati pierdut o provocare (Jucarii din carton)

Lucrare ce participa la concurs,la rubrica " Ati pierdut o provocare " de pe blogul "Provocari  Verzi "



In  weekend mergem din nou la Bucuresti, la copii.Sofi ne asteapta.Si cum era la rand provocarea pierduta " Jucarii din carton",m-am gandit, pentru inceput, sa-i fac niste cuburi din carton .Si cum tot face cu mama ei lectii de invatare a cifrelor si literelor,i-am facut 7 cuburi: doua-cu numerele  pana la zece + zero si o inimioara, patru -cu alfabetul si unul cu diferite desene .
Am facut un sablon din hartie ,dupa care am realizat ,din carton, cele 7 cuburi.Le-am imbracat intai in scoch de hartie si apoi am lipit pe toate fetele cuburilor hartie colorata ,cifrele ,literele si alte semne,din stickere.Sper ca Sofi sa fie incantata de cadouri,pentru ca i-am mai facut si un disc giratoriu.

2 comentarii:

  1. Sper.I-am mai cumparat cateva cu buret in ele ,cu fructe si legume.Acum invata cifrele si literele si noi ne uitam pe Mess la ea .Sa vezi cum spune..A... M.. cand i le arata mama ei.
    Acum lucrez la felicitarea calatoare si la tema "Nunta"
    Vreau sa particip si eu la expozitia caritabila.Trebuie sa ma gandesc la niste lucruri mai costisitoare si care se vand usor.Mai vorbim.Pupici

    RăspundețiȘtergere