marți, 2 octombrie 2012

CONCURS "Ati pierdut o provocare"(Geanta/Poseta de blug)

Lucrare trimisa pentru rubrica "Ati pierdut o provocare"  de pe blogul "Provocari Verzi"

M-am gandit sa o iau de la capat cu " provocarile verzi" pe care le-am pierdut.
Blogul meu este nou,din luna iunie,2012 si apoi..pana am descoperit "Provocari Verzi" a mai trecut ceva timp,asa ca am participat numai la provocarea nr. 8. Astazi postez o lucrare pentru tema:

                        GEANTA DIN BLUG CU MANERE DIN BAMBUS
 
  Nu erau noi,dar se mai puteau purta inca mult timp.E vorba despre jeans-ii mei ,albastru inchis,pe care,din neglijenta mea ( dupa o pauza ,la laboratorul de chimie analitica, nu mi-am inchis halatul ) i-am "rezolvat" cu o pata mare,decolorata,exact deasupra genunchiului stang.A sarit din eprubeta unui elev, care lucra la flacara , "putin" acid sulfuric diluat ,fierbinte.
Intr-un final,nu mi-a parut rau.I-am taiat, i-am tras la masina in partea de jos,iar sus i-am pus doua manere din bambus,luate de la o plasa cu ochiuri foarte mari,pe care nu o foloseam.Si cum blugi se mai gasesc ,ma bucur de o geanta UNICA,pe care o port foarte des.






Partea din fata a gentii









Partea din spate a gentii

6 comentarii:

  1. Imi place foarte mult:D! Eu i-am facut lui Dodo (canisul nostru) un fel de rucsacel. Cand s-o face mai frig il pun pe post de vestuta - plus ca pot pune in el pungi si ce mai trebuie pentru plimbare:D.
    Bafta la provocare:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super!Si eu am 2 caini mari ,dar nu ies din curte E curtea mare si le ajunge
      Voi trimite ceva si pentru celelalte provocari pierdutePupici

      Ștergere
  2. Superba transformare!Sa o porti sanatoasa si iubita!
    Si spor la urmatoarea tema...pierduta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da! chiar imi place geanta asta.
    Tocmai ii scriam lui rux ca voi trimite ceva si pentru celelalte teme pe care le-am pierdut Multumesc frumos1

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu provocarea insa nu am participat la ea...ce frumoasa ti-a iesit geanta...are si buzunare :D...foarte draguta...ai fost foarte inspirata

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu a fost foarte greu .I-am desfacut lateral ca sa bag batul orizontal si sigur,am reparat cusaturile si apoi am facut partea de jos,cu niste cusaturi de colt (m-am uitat la alta geanta cum se fac).La buzunare nu am umblat si nici de captuseala nu a fost nevoie pentru ca la cusatura din interior am facut feston des ,sa nu se destrame.Pupicei

    RăspundețiȘtergere