joi, 11 octombrie 2012

CONCURS -Ati pierdut o provocare (Transformare PET-uri)

Lucrare care participa la concurs,rubrica "Ati pierdut o provocare" de pe blogul Provocari Verzi"

                                                   BOMBONIERA DIN PET-URI

De fapt,poti tine ce vrei in ea.Eu ii zic bomboniera pentru ca imi aduce aminte de vremurile copilariei,cand mama avea intotdeauna ceva dulce pentru noi (bomboane,tablete de ciocolata..)intr-o bomboniera care semana cu ce am facut eu, dar era din portelan.
Am lucrat-o numai din Pet-uri,in afara de panglicile de la marginea capacului si acul de bijuterii care prinde floarea de capac.Am avut toate culorile de sticle din plastic in afara de rosu,obtinut din PET incolor,vopsit cu oja rosie.

4 comentarii:

  1. Vai ce frumoasa este floarea - de fapt bomboniera cu totul. Eu chiar am vazut si din plastic (noi aveam una din sticla daca nu ma inseala memoria.. era demult:P si era micuta).
    Bafta la provocare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am din plastic niste mere care au cate o frunza .Le-am cumparat cu bomboane. si tin in ele seminte de rosii, castraveti...pentru ca imi fac singura rasaduri primavara.Pentru bomboane imi fac altele mai frumoase....Pup

      Ștergere
  2. ce frumos ti-a iesit...parca este o bijuterie...superba

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum,m-am apucat de bomboniere.Am sa postez pe blogul meu mai multe modele care mi-au venit in cap in timp ce lucram la asta...Tu nu mai trimiti?Pupicei

    RăspundețiȘtergere