miercuri, 15 mai 2013

Ce coincidenta! Va vine sa credeti?

  A trecut o luna.Nu ma dati disparuta.Sunt bine si dornica de handmade.Mi-a fost dor, dar dor,dor, de voi.Poate ziceti in sinea voastra :" Ei, daca i-a fost atat de dor, nu avea decat sa deschida calculatorul..."Asa e, dar am fost extrem de ocupata si seara eram asa de obosita ca nu mai eram in stare de nimic.Am zis sa fac o pauza.De lucrat ceva..nici nu se punea problema.Am avut oameni la munca si in casa si in curte si eu a trebuit sa am grija de multe.Acum suntem aproape gata .Mai avem de sapat un put in curte, pentru udat gazonul si gradina si ....gata.
  Astazi am avut o mare surpriza.Sa va povestesc...
Am deschis calculatorul ,sa vad ce mail-uri am mai primit si vad unul de la Beatrice (KaBea). Stiti, inainte de Paste, Bea a organizat o claca " Iepurasul vesel",cu premii foarte frumoase.M-am inscris si eu la 2 dintre ele .Dupa Paste m-am uitat care sunt castigatorii si am vazut,cu surprindere si bucurie, ca sunt unul dintre ei.Am trimis, prin mail, Beatricei, adresa mea.A ramas si ea surprinsa cand a vazut ca amandoua locuim in acelasi oras: Rm. Valcea.Dar nu numai atat.Bea, in dorinta de a ne intalni cumva, mi-a scris ca locuieste in cartierul 1 Mai,langa stadionul de minifotbal, langa podul de fier.A fost randul meu sa raman tablou.Chiar asa?Glumeste?EU stau in cartierul 1 Mai, chiar langa stadionul de minifotbal si podul de fier.Nu e o extraordinara coincidenta?Eu si Bea, nu numai ca locuim in acelasi oras ci suntem chiar vecine.Nu ne cunosteam.Ne-am cunoscut online.Va vine sa credeti?





Intrarea din spate a casei mele











Rosii in gradina mea












Crini uriasi din Macedonia







Magnolia si forsitzia inflorite,in gradina din fata casei mele



3 comentarii:

  1. Foarte frumos Angi , mai ales crinii !
    Sunt asa de ...... nici nu stiu cum sa spun ....ca paunii !

    Alex
    X

    RăspundețiȘtergere
  2. haha!! ce taaaare! stiam ca Bea locuieste in Rm Valcea.. dar chiar ce coincidenta:D!

    Si mie mi-a fost dor.. abia asteptam vesti:D!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce coincidenta placuta...Sigur va veti intalnii la o cafea si la un moment de mestereala...Arata superb gradina voastra...imi plac crinii foarte tare

    RăspundețiȘtergere