duminică, 14 octombrie 2012

CONCURS-Ati pierdut o provocare(Reciclarea hainelor)

Lucrare care participa la concurs, rubrica "Ati pierdut o provocare" ,de pe blogul "Provocari Verzi"

                              Fusta dreapta,lunga,dintr-o fusta plisata

 Daca te pricepi putin la croitorie sau ai o croitoreasa buna si gasesti pe acasa (sau are mama sau bunica ) o fusta plisata,dintr-un material bun ,matase naturala,stofa subtire,in dungi sau in carouri,te-ai scos de o fusta,chiar maxi,daca doresti.Fuste midi si fusta maxi,facute din fuste plisate din matase naturala


Fuste maxi,facute din fuste din stofa plisateDin unele fuste plisate iese si o vesta sau chiar si o bluza cu maneca scurta.
Doua costumase de vara ,facute din cate o fusta plisata din matase naturalaEu mi-am facut prima fusta dintr-una din borangic,a mamei,cand aveam vreo 22-23 de ani.
Ce trebuie sa faceti? O descoaseti usor,si aveti deja fermoarul, cordonul impreuna cu captuseala,plus 2 bucati mari de material,pe care daca il puneti pe lungime va iese o fusta  "pana in pamant".Daca o vreti mai scurta,va iese si alta piesa vestimentara.
Fusta plisata din matase nat.

Fusta din stofa in carouri,descusuta si gata de reciclat

2 comentarii:

  1. Eu imi doresc foarte mult o masina de cusut ca sa pot transforma mai multe hainute (unele chiar noi noute dar cu un design nu tocmai potrivit pe tiparul meu.. ca sa zic asa:P). Ce idee buna!! Multumim si bafta la provocare:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Participa la concursul de pe Ilovehandmade cu un tutorial Nu stii ce noroc ai la o masina de cusut performanta...
    Eu am masina de cusut ,dar mi-ar mai trebui una pentru fata mea .Si mie imi place mult sa transform .O fac de mult.Am sa mai postez cate ceva .Pupicei!

    RăspundețiȘtergere