joi, 22 noiembrie 2012

Concurs COPILARIM

Lucrare care participa la concursul "Impodobim bradul"- editia a-3-a,cu cerinta : o decoratiune pentru bradul de Craciun.Se desfasoara intre  10 noiembrie si 5 decembrie ,pe blogul  copilarim.blogspot.com


                                          GLOB TEPOS

M-am bucurat mult cand am vazut cerinta acestui concurs,pentru ca mi-a placut intotdeauna sa-mi fac podoabe pentru pom.Globurile tepoase sunt preferatele mele.
Exista mai multe variante de asemenea ornament , ce se vede spectaculos atat in pomul de Craciun dar si intr-un aranjament facut pe perdea.L-am facut alb,ca un bulgare de zapada,dar se poate face si colorat,sau din hartie imprimata.Am optat pentru varianta unui glob turtit, ce se obtine din rozete de diferite dimensiuni,ce cresc de la baza pana la mijloc si apoi scad spre varf,unde am prins 3 margele albe ,de forme diferite.
Poate fi realizat ,cu usurinta si corect, de copiii care-si fac singuri conuri de suflat prin teava si nu numai.Iti trebuie oarece indemanare.




4 comentarii:

  1. Am modificat linkul si pe blog Angi:D Bafta multa la concurs ! Este superb teposul;))!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos,Rux.Acum 10 min am sters si eu poza si am pus-o tot din picasa ,ca acum am spatiu.Acum se vede?Trebuie sa urmaresc de acum nr. pozelor si sa le sterg pe cele nefolosite.Pa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un globuleț foarte simpatic! :) Felicitări. Baftă la concurs.

    RăspundețiȘtergere